Останні публікації
  • Соснова деревина у меблевому виробництві: особливості, переваги
    Соснова деревина у меблевому виробництві: особливості, переваги
    4557 переглядів Лайків

    Натуральна деревина та предмети, виготовлені з неї, не втратили популярності і в наш час. Особливо цінується сосна - символ привітних відносин. Соснові меблі знаходяться в ранзі елітарних.

    Read more
  • Вироби з обапола своїми руками
    Вироби з обапола своїми руками
    5276 переглядів Лайків

    Обапіл – деревні відходи від розпилювання колод. У цій статті wood.ua розповість про переваги обапола, про те, як і в яких сферах його можна використовувати. 

    Read more
  • Дерев'яний сарай на дачі
    Дерев'яний сарай на дачі
    3672 переглядів Лайків

    На ділянці, де побудували житлове приміщення, ніяк не обійтися без господарських будівель. Не обов'язково наймати бригаду будівельників, дерев'яний сарай на дачі цілком реально спорудити своїми силами. Головне, купити пиломатеріали та визначитися з планом робіт.

    Read more
  • Чим хороша лазня на дровах
    Чим хороша лазня на дровах
    3338 переглядів Лайків

    Баня на дровах безцінна своїм оздоровчим ефектом очищення тіла і організму в цілому. З цієї статті дізнаєтеся, які хвороби лікуються паром, яких правил потрібно дотримуватися в лазні, кому протипоказані такі процедури, які краще використовувати дрова для лазні та віники. 

    Read more
  • Паркетна дошка: правила догляду та експлуатації
    Паркетна дошка: правила догляду та експлуатації
    3105 переглядів Лайків

    В даний час існує великий вибір форм паркетної дошки в різній колірній гаммі, що дає можливість яскраво оформити інтер'єр. Підлогове покриття піддається щоденному навантаженню і вимагає регулярного правильного догляду. Знадобляться деякі знання по догляду за паркетною дошкою і по її експлуатації.

    Read more
  • Як зістарити деревину? Ефективні нескладні способи
    Як зістарити деревину? Ефективні нескладні способи
    5096 переглядів Лайків

    Головна мета старіння полягає в тому, щоб дерев'яні предмети виглядали стильно, імітуючи обстановку давно минулих днів. Як зістарити деревину, які існують ефективні нескладні способи? Відповіді на зазначені питання знайдете в цій статті, підготував їх для вас Wood.ua

    Read more
  • Дерев'яний душ для дачі своїми руками
    Дерев'яний душ для дачі своїми руками
    3908 переглядів Лайків

    Сама бюджетна вулична душова кабіна та, для зведення якої використана деревина. Простіше купити її в готовому вигляді. Якщо не дозволяють фінанси, можна виготовити дерев'яний душ для дачі своїми руками. 

    Read more
  • Дерево – модна частина інтер'єру
    Дерево – модна частина інтер'єру
    3296 переглядів Лайків

    Останні роки спостерігається головування тенденцій оформлення приміщень за допомогою дерева, яке володіє великою позитивною енергетикою. Як використовується дерево в сучасному інтер'єрі, розповість wood.ua

    Read more
  • Дерев'яна альтанка для саду своїми руками
    Дерев'яна альтанка для саду своїми руками
    5541 переглядів Лайків

    Дерев'яна альтанка, однозначно, сприяє приємному проведенню часу. Якщо дозволяє місце в саду, а альтанки ще немає, потрібно обов'язково її побудувати. Зробити таку роботу можна своїми руками, як саме розповість у цій статті wood.ua

    Read more
  • Робимо полиці з дерева своїми руками
    Робимо полиці з дерева своїми руками
    6563 переглядів Лайків

    В інтер'єрі будь-якої кімнати обов'язково присутні полиці. Це безпрограшний варіант декорування. У цій статті wood.ua розповість які відомі види полиць і як самостійно змайструвати настінну дерев'яну полицю. 

    Read more
  • Тирса: види, застосування
    Тирса: види, застосування
    11021 переглядів Лайків

    Все те, що залишається невикористаним після основного процесу обробки деревини відноситься до відходів деревного виробництва. У даній статті мова піде про те, де можна застосувати тирсу, якими властивостями вона володіє.

    Read more
  • Ігровий будиночок для дітей з деревини
    Ігровий будиночок для дітей з деревини
    3248 переглядів Лайків

    Ігровий будиночок для дітей з деревини побудувати зовсім нескладно. Про правила побудови ігрового будиночка, про будматеріали, які будуть потрібні в процесі і, звичайно, про безпеку розповість wood.ua 

    Read more
Showing 13 to 24 of 40 (4 Pages)